Persbericht

RIES Computer Reparatie
opent vestiging in Assen

 
RIES Computer Reparatie biedt werkgelegenheid voor oud medewerkers van onlangs failliet verklaarde PCX Computers uit Assen. Niet alle medewerkers zijn met de doorstart van PCX Computers meegegaan naar de nieuwe organisatie Blencom/PCX.

Onder de vleugels van de zakelijke tak RIES ICT Advies en met behulp van aantal zeer ervaren medewerkers, die zich ook bij PCX Computers hebben bewezen, zal de nieuwe vestiging in het centrum van Assen, een extra impuls krijgen. ‘Onze strategische locatie in “het witte huisje op de hoek” aan de Van der Feltzpark 1, is wel uniek te noemen. Gratis parkeergelegenheid, goed bereikbaar met openbaar vervoer en maar vijf minuten van het gezellige winkelhart van Assen.

De gemotiveerde en bekende medewerkers die onze klanten als geen ander kennen staan garant voor deskundigheid en professioneel advies. Zij weten hoe ze in een nieuwe omgeving maar met de vertrouwde dienstverlening, het nieuwe bedrijf tot een succesformule kunnen maken.’ Aldus Richard Giezen, directeur van RIES ICT Advies en voormalig eigenaar PCX Computers en Blencom ICT Solutions.

Voor wie is RIES Computer Reparatie bestemd?
De doelgroep van Ries ICT reparatie is breed. Iedereen uit Assen en omstreken, die problemen heeft met een laptop of computer kan terecht bij RIES Computer Reparatie. Ons team, repareert alles zelf in eigen technische dienst. Wij  kunnen ook software installeren, herstellen of de computer upgraden en het systeem uitbreiden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen een beroep doen op RIES Computer Reparatie voor snelle reparaties en onderhoud tegen gunstige prijzen. Men hoeft geen afspraak te maken voor het brengen van de apparatuur in onze winkel. Een haal- en brengservice maakt het helemaal eenvoudig. De klant belt en  wij halen de computer op, repareren snel en vakkundig, brengen de computer weer veilig thuis.


Persoonlijke dienstverlening in huis.
RIES Computer Reparatie biedt ook computerhulp aan huis. Op afspraak komt onze  ICT techneut naar de mensen toe. Bijvoorbeeld voor het installeren van internet of opzetten van een klein netwerk bij u thuis. Maar ook de problemen met hard- of software kunnen thuis snel verholpen worden.


Centrum Assen
RIES Computer Reparatie heeft bewust gekozen voor een vestiging in het centrum van Assen. De stad biedt veel kansen voor ons. De klanten gaan een dagje winkelen, nemen hun defecte laptop of PC mee en in sommige gevallen kunnen ze deze na het winkelen ophalen. Ook voor de omliggende verzorgingstehuizen, zelfstandige seniorenwoningen, sportverenigingen en scholen heeft RIES speciale afspraken gemaakt.



Meer informatie:
RIES Computer Reparatie | Van der Feltzpark 1 | 9401 HM | ASSEN | 0592-792555
www.riesict.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Twitter: @RIESICT

Of neem contact op met : Richard Giezen | 06-46897178 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.