Drenthe Journaal RIES ICT
RIES biedt klanten een warm welkomIn een schitterend historisch pand aan het Van der Feltzpark 1 in Assen, heten Richard Giezen en Robert Bouwman van RIES Computer Reparatie iedereen met een probleem of wens op computergebied van harte welkom. Dat doen ze alweer een jaar, met succes. De naamsbekendheid van het bedrijf is -onder meer door de advertenties op de voorpagina van het Drenthe Journaal- enorm groot en de klanten stromen toe.

RIES Computer Reparatie Assen Giezen Bouwman

   Richard Giezen (l) en Robert Bouwman van RIES Computer Reparatie


Vooral in het zakenleven is het hard gegaan, via het zusterbedrijf RIES ICT Advies, maar ook steeds meer particulieren krijgen een warm welkom in het stijlvolle pand, dat vroeger bij het Asser gymnasium hoorde. Warm: niet alleen omdat Giezen en Bouwman zulke aardige mensen zijn die een gezellige sfeer weten te creëren, maar meer nog om de hoge mate van service die ze leveren.

Bezem
Is er iets met de pc of laptop? Virussen? Traag als stroop? Loopt alles vast? Zie je door ongewenste software-bomen het bos niet meer? ‘De bezem er door en opschonen’, luidt het devies. ‘Wij maken de computer weer schoon en sneller, herinstalleren eventueel alle programma’s en garanderen dat alle foto’s en documenten er op blijven staan.’ Dat hoeft niet duur te zijn: in de meeste gevallen kost deze service maar 39 euro bij RIES.

‘En als er meer moet gebeuren bellen we altijd eerst voor overleg en advies. Soms kan het nog uit om te repareren, soms is het beter om iets nieuws aan te schaffen. Hoe dan ook geven wij duidelijkheid aan de klant, over wat we doen en wat het kost.’
Het streven van elke reparatie is om het binnen 24 uur gefixt te hebben. Bij spoed kan het nog sneller. Ook komt RIES desgewenst bij de klant thuis. In overleg is veel mogelijk.

Alle merken
Mocht er iets nieuws nodig zijn, ook dan bent u bij RIES Computer Reparatie aan het juiste adres. Alle merken pc’s, laptops en randapparatuur worden er verkocht, in verschillende prijsklassen. Uiteraard voorafgegaan door een open en eerlijk advies. Bovendien gaat de klant niet naar huis met een apparaat waar nog van alles aan moet gebeuren: het wordt door RIES dusdanig ingesteld dat het thuis een kwestie is van de stekker in het stopcontact en een knop indrukken; plug and play.

De computerexperts van RIES zijn al vele jaren actief in Assen -voorheen werkzaam bij PCX Computers en Blencom ICT Solutions - en kunnen ook grote opdrachten moeiteloos aan. Voor een recente klus om bij een bedrijf 50 werkplekken ineens te updaten, draaien ze hun hand niet om. Waar nodig worden andere specialisten ingeschakeld, RIES beschikt over een breed netwerk. En al die kennis en ervaring is ook beschikbaar voor de particulier, die slechts enkele tientjes te besteden heeft, maar niet zonder computer kan. Iedereen is van harte welkom aan het Van der Feltzpark 1 in Assen.

Bel voor hulp tel. 0592-792555 of kijk op  www.riesict.nl.