Drenthe Journaal RIES ICT
Snelle computer reparatie RIES


Assen – Doet uw computer het niet? Is uw laptop in de loop der jaren traag geworden? Of heeft u last van een virus en kunt u dat zelf niet verwijderen? Voor al uw PC problemen heeft RIES Computer Reparatie in Assen een betaalbare oplossing.

Richard Giezen Robert Bouwman RIES ICT ASSEN
Richard Giezen, voormalig eigenaar van Blencom en PCX Computers, opende in juli Ries ICT Advies. ‘Vanuit het oude gymnasium aan de Dr. Nassaulaan bieden wij de zakelijke markt onze kennis over de ICT. Maar we merkten ook dat er veel vraag is naar reparatie van computers voor particulieren. Daarom zijn we RIES Computer Reparatie aan de Van der Feltzpark 1 begonnen.’ In het kleine stijlvolle huisje aan het Van der Felzpark geeft Robert Bouwman computers en laptops een soort van APK check. ‘Tijdens werkdagen kunnen mensen hun computer hier brengen. Ons streven is de computer binnen een dag te repareren. Wij verhelpen zowel software- als hardwareproblemen  en verwijderen ook virussen en spyware. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in opschonen en sneller maken van uw systeem.’


Naast de reparatie van computers en laptops verkoopt RIES Computer Reparatie ook volledig geïnstalleerde computers en toebehoren. Bovendien verricht de RIES computerreparatiedienst ook (her)installatie van pc’s op locatie.

 

Bel voor hulp tel. 0592-792555 of kijk op  www.riesict.nl.