RIES Computers verkoop

RIES levert ook nieuwe hardware en software. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe PC op-maat of een nieuwe laptop en wij kunnen u ook helpen met het overzetten van uw bestanden. Wij leveren uw computer graag gebruiksklaar ipv een doos met alleen een apparaat erin. Desgewenst komen wij de aankoop thuis of op kantoor aansluiten.

Hardware en software leveren wij op bestelling maar onze leveranciers versturen meestal dezelfde dag zodat u bijna nooit lang hoeft te wachten.  RIES is een merk onafhankelijke IT leverancier van al uw computer hard- en software uit Assen. De sterke punten van RIES zijn het onafhankelijke verkoopadvies en onze ondersteuning na aanschaf van uw computer.  Levering en installatie van A-merk computers als Lenovo, ASUS, HP, Acer en Toshiba is geen probleem voor RIES ICT uit Assen.

Vindt u het moeilijk een keuze te maken uit het overweldigende aanbod? RIES adviseert, maakt een offerte voor u op maat, levert de apparatuur eventueel bij u thuis af en zorgt ervoor dat ze werken en blijven werken.

 

Klik hier voor een overzicht van alle actiemodellen van RIES.